Blog

06

Apr

Mastronardi Software

Categorie Algemeen
Inno-IT zet zich dagelijks intensief in om zijn klanten de verdiende kwalitatieve dienstverlening en expertise te bieden. In het kader van deze doelstelling en de ambitie naar verdere groei zijn er in de afgelopen weken gesprekken opgestart met een strategische partner die dezelfde klantgerichte filosofie beoogt, en een aanvulling kan vormen op de huidige kennis en kunde

Lees Meer »

23

Jan

Installing PyroCMS v3.0 Beta2

Categorie Pyrocms
For over 15 months I'm following the long awaited release of the new PyroCMS v3.0 release based upon Laravel. Since the arrival of the Beta2 release, I believe the time has arrived to give it a spin. This article contains my personal notes while installing and trying out  PyroCMS v3.0 Beta2 for the first time.

Lees Meer »

08

Jul

Beveiligingslek in Adobe Flash Player

Vandaag werd bekend dat er een kritisch beveiligingslek (CVE-2015-5119) werd gevonden in Adobe Flash Player 18.0.0.194 en vorige versies voor Windows, Macintosh en Linux.

Lees Meer »

24

Jun

Maximaal profiteren van het HTTP/2 protocol

Sinds 1997 werkt het Internet met het HTTP/1.1 protocol. Sindsdien zijn er wel een heleboel nieuwe technologieën verschenen, maar aan de basis is er echter nooit iets fundamenteels gewijzigd. Daar komt nu verandering in met de komst van het HTTP/2.0 protocol.

Lees Meer »

20

Jan

.Vlaanderen en .Brussels domeinnaam beschikbaar

Categorie Algemeen
Vanaf 20 januari 2015 kan je een .Vlaanderen en .Brussels domeinnaam aanvragen.

Lees Meer »

11

Sep

Microdata en gestructureerde gegevens

Via gestructureerde gegevens kunnen we semantiek geven aan bepaalde inhoud in een webpagina, dewelke door zoekmachines (Google, Yahoo, Bing,...) gebruikt kan worden om de gebruiker duidelijk te maken of iets relevant is voor hun zoekopdracht.

Lees Meer »

01

Sep

Mobile first responsive design

Bedrijven moeten begrijpen dat hun (toekomstige) klanten niet enkel via een desktop PC of laptop hun website bezoeken. Ook mobiele gebruikers moeten de website vlot kunnen bezoeken. Hier komt Responsive Web Design op het toneel.

Lees Meer »