Webdesign en ontwikkeling

Het belang van een goede website mag je niet onderschatten. Het webdesign moet aantrekkelijk en hedendaags zijn - niet alleen mooi - maar uniek en vlot hanteerbaar. De bezoeker moet in één oogopslag kunnen zien waarvoor uw bedrijf staat en moet snél de informatie kunnen vinden waarnaar deze op zoek is. Een website moet functioneel doordacht zijn en ook daar speelt het webdesign een grote rol! U investeert niet in een website zonder doel - u wenst immers meer klanten naar uw website te lokken voor promotie, om de productverkoop te stimuleren, enzoverder.
Tevens is het van belang dat het webdesign toelaat uw website vlot te consulteren via smartphone of iPad.

Een nieuwe website - hoe begin ik daaraan?

Eerst moet u op zoek naar een webdesigner/programmeur, iemand wiens stijl bij u past. Laat u niet te snel verleiden door de termen: "zelf bouwen", "snel" of "goedkoop". Schrijf zeker nooit in op een abonnement! Dit kost u immers op termijn méér geld en vaak bent u beperkt in de mogelijkheden om zelf uw inhoud te wijzigen (zonder bij te betalen).

Bij ons betaalt u slechts éénmaal, zonder terugkerende kosten én u beheert uw website zelf!

Onze werkwijze

De inhoud beheren

Umbraco CMSVoor al onze websites gebruiken wij het Ubraco CMS. Via een Content Management System (CMS) beheert u uw website snel en éénvoudig, zonder kennis van programmatie of ingewikkelde technische codes. U werkt aan uw inhoud alsof u een brief opstelt op uw computer.

Er bestaan letterlijk tientallen gratis CMS systemen. Wij kozen uiteindelijk voor Umbraco omdat het een eenvoudig, gratis, maar vooral een krachtig en kwalitatief product is! Tevens biedt het de ontwikkelaar de mogelijkheid om allerlei extensies te bouwen of bestaande modules te herbruiken. Je kan het gerust beschouwen als een bouwdoos met oneindig veel mogelijkheden.