06

Apr

Mastronardi Software

Geschreven door
Categorie Algemeen
< Terug naar overzicht
Inno-IT zet zich dagelijks intensief in om zijn klanten de verdiende kwalitatieve dienstverlening en expertise te bieden. In het kader van deze doelstelling en de ambitie naar verdere groei zijn er in de afgelopen weken gesprekken opgestart met een strategische partner die dezelfde klantgerichte filosofie beoogt, en een aanvulling kan vormen op de huidige kennis en kunde.

Ik ben verheugd u te kunnen meedelen dat we deze hebben gevonden in Mastronardi Software.
Hierdoor kunnen we U in de toekomst nóg beter van dienst zijn met een nóg uitgebreidere expertise op het vlak van IT dienstverlening, bedrijfsspecifieke software & web ontwikkelingen op maat alsook online communicatie advies en strategische web analyses.